Horecavakbeurs gaat bijna van start !

HorecaFair, de huisbeurs van Hakvoort Professional en dochteronderneming Homint, wordt gehouden van 3 november tot en met 5 november in de hoofdvestiging te Emmeloord. Behalve dat de keukenapparatuur voor horeca en grootkeukens in de showroom te zien is, is er een beurscomplex waar een diversiteit aan leveranciers zich presenteren. Er zijn vele workshops, wedstrijden, demonstraties en proeverijen.

Vaste prik is een kookwedstrijd voor leerling-koks, met elk jaar een topkok als juryvoorzitter. Dit jaar is dit Onno Kokmeijer, chef-kok van Ciel Bleu. De bedoeling is dat de leerlingen een voor- en hoofdgerecht voor twee personen bereiden met behulp van geselecteerde ingrediënten. De laatste beursdag komen de dagwinnaars terug om te strijden om de “Gouden Garde”. Dit jaar worden ook de voorrondes van het NK Pannenkoekenbakken gehouden op de HorecaFair voor de lekkerste en origineelste pannenkoek. Dit wordt gehouden op de tweede beursdag.

Nieuw op deze beurs is het Flevolands Kampioenschap Biertappen dat in samenwerking met de Koninklijke Horeca Nederland wordt gehouden. Op de eerste beursdag moeten tapprofessionals ten overstaan van publiek en jury in meerdere rondes hun beste tapkwaliteit laten zien. De deelnemers die het beste presteren gaan door naar de halve finale, om wellicht een finaleplaats te bemachtigen tijdens de finalewedstrijd tijdens de Horecava 2015. Bas van der AA, Nederlands Kampioen Biertappen 2014 komt de deelnemers tijdens de wedstrijd aanmoedigen.

Dochteronderneming Homint, groothandel in horeca- en projectinterieur  introduceert tijdens de    HorecaFair diverse nieuwe modellen waaronder de eigenzinnige Dutch Design bartafel. Dit is een demontabele bartafel uitgevoerd met een steigerhouten blad. Uiteraard kijkt Homint ook vooruit en kunt u de nieuwe collectie terrasmeubilair bekijken. Hier zijn weer diverse vernieuwende concepten in opgenomen.

Terug naar overzicht